Επιλογή Σελίδας
Slider

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ.

Ο σχεδιασμός της Armstrong είναι χωρίς συμβιβασμούς. Με καλύτερη μηχανική, τέλεια επιλογή υλικών και ακρίβεια στην κατασκευή, κάθε προϊόν της Armstrong ανήκει απλά στην κορυφή.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Η Carbon βάση στήριξης του ιστού με το σκάφος είναι ένα κόσμημα στον χώρο του foil! Αναπτύξαμε μια βάση σύνδεσης υπέρ δυνατή και ελεύθερη διάβρωσης. Τον ανεβάσαμε στο επόμενο επίπεδο με διπλής κατεύθυνσης ροδέλες και παξιμάδια τιτανίου και δικής μας κατασκευής ανοξείδωτες 316L ατσάλινες βίδες με κεφάλι Torx, για ασφαλές βίδωμα – ξεβίδωμα.s.

ΙΣΤΟΣ

Ο Carbon κωνικός ασύμμετρος μονοκόμματος ιστός σύνδεσης είναι εξαιρετικά συμπαγής στην κορυφή και εντελώς λείος στην επαφή του με το νερό. Η μοναδική διάταξη του πυρήνα προσφέρει έναν ιστό με ομαλή σταθερή αντιδραστική ευκαμψία που δημιουργεί γλυκιά απόκριση χειρισμού, καλύτερη σταθερότητα και ευελιξία για να σας οδηγήσει ευκολότερα στις στροφές.

ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ

Τα Carbon πτερύγια μας είναι διαμορφωμένα και εκλεπτυσμένα για να προσφέρουν αυτό το υπέροχο συναίσθημα της Armstrong. Τα τμήματα των πτερυγίων έχουν τελειοποιηθεί προσεκτικά από έναν από τους κορυφαίους σχεδιαστές πτερυγίων στον κόσμο. Η κατασκευή τους βασίζεται σε έναν πυρήνα αφρού υψηλής πυκνότητας, τυλιγμένο με 100% IM και High Modulus Carbon.

ΑΤΡΑΚΤΟΣ

Η Carbon άτρακτος της Armstrong είναι ένα πρωτοποριακό έργο τέχνης από άποψη μηχανικής και σχεδιασμού. Αποτελείται από έναν συμπαγή πυρήνα τιτανίου σε όλο το μήκος της, και όλες οι βίδες μπαίνουν σε αυτόν τον πυρήνα για αντοχή και χωρίς διάβρωση.

ΠΙΣΩ ΠΤΕΡΥΓΙΑ

Σχεδιασμένα για εναρμόνιση με την μπροστινή πτέρυγα, τα φτερά της ουράς μας έχουν μοναδικούς φράκτες ροής για τη βελτίωση της σταθερότητας ελαχιστοποιώντας την ταραχώδη ροή από το μπροστινό φτερό, τον ιστό και την άτρακτο. Η γωνία της πτέρυγας της ουράς μπορεί να ρυθμιστεί με τα καπελότα Trim Fairings τιτανίου. Ο πυρήνας αφρού είναι τυλιγμένος με υψηλής ποιότητας carbon που το κρατά ελαφρύ και άκαμπτο, τα βιδωτά ένθετα τιτανίου συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία μας για μηδενική διάβρωση παντού/

FOIL KITS

FOIL KITS

CF800 Foil Kit
From $1949
CF1200 Foil Kit
From $1999
CF1600 Foil Kit
From $1799
CF2400 Foil Kit
From $2159
HS625 Foil Kit
From $1999
HS1050 foil kit
From $1949
HS1550 foil kit
From $2099
HS1850 foil kit
From $2149
previous arrow
next arrow
Slider

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

FOIL KITS

  FOIL KITS

FOIL KITS

  BOARDS

FOIL KITS

  MASTS

FOIL KITS

  FUSELAGE

FOIL KITS

  WINGS

FOIL KITS

  ACCESSORIES

FOIL KITS

  FOIL HARDWARE

FOIL KITS

  A-WING